VIDEO/ Tiranë, xhepisti i vjedh portofolin edhe shoferit të autobusit urban

Jo vetëm qytetarët, por edhe shoferët e urbanëve mund të bien pre e grabitjeve.
Pak ditë më parë një qytetar u fut në mes të ditës në urban, futi dorën në xhaketën e shoferit dhe i vodhi portofolin.
Në videon e publikuar nga JOQ, shihet qartë se personi merr portofolin nga xhupi i shoferit pa kurrfarë shqetësimi. Ai priti disa momente brenda për të shuar dyshimet, deri kur mendoi se mund të largohej i sigurt.

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.