VIDEO/Një këngë e re për Edi Ramën

 

Një këngë e re për Edi Ramën po qarkullon shpejt në rrjetet sociale. Kënga e përshtatur nga zjarr tv, një krijim i Ismet Drishtit përshtatet në vijën melodike të këngës “ Moj Parti ta lumsha synin”

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.