VIDEO/ Frikë nga protesta, Edi Rama po mbulon me skela hekuri kryeministrinë

Mbrëmjen e sotme para kryeministrisë po punohej deri vonë. Një grup punëtorësh po vendosin skela hekuri në hyrje të selisë qeveritare dhe po mbulojnë me pëlhurë të zezë “veprat e artit” aq të dashura për kreun e qeverisë.
Arsyeja duket se është frika para protestës së 18 shkurtit të opozitës.

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.