VIDEO & FOTO GALERI/ Tani mund të blini një veturë…, fluturuese!

Këtë javë, prodhuesi i automjeteve fluturuese PAL-V filloi zyrtarisht shitjen e modeleve të saj tregtare, “Liberty Pioneer” dhe “Liberty Sport”, makina e parë fluturuese në botë e tregtuar tashmë është një realitet.
makina fluturuese1“Pas vitesh përpjekjesh lodhëse, duke kaluar vështirësi teknike dhe certifikimi, ekipi jonë arriti të krijojë një veturë fluturuese inovative, konform me normat e sigurisë ekzistuese të përcaktuara nga organet rregulluese në botë”, deklaroi Robert Dingemanse, drejtori i përgjithshëm i PAL-V.
makina fluturueseNë përfundim me sukses të programeve testuese të mjeteve të tyre konceptuale nga në vitin 2009 dhe 2012, PAL-V filloi krijimin e produkteve tregtare që dalin sot në treg.

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.