#VIDEO & FOTO GALERI/ Ja çfarë hanin e pinin ushtarët në vitet “e famshme” të izolimit në Ishullin e Sazanit

“Fasule e konservuar e 1940 që akoma ishin të paprishura , verë konjak e çdo gjë të mirë kanë pasur ushtarët që jetonin në atë vend mrekulli”.
Fotot dhe videot, qarkullojnë në rrjetet sociale, bashkë edhe me shpjegimin se çfarë hanin e pinin ushtarët në vitet “e famshme” të izolimit, në Ishullin e Sazanit. DRONI.al

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.