Ndërhyrjet estetike kanë prekur dhe meshkujt e estradës, ja transformimi i Bleros ndër vite

Është mëse e zakonshme që vajzat e spektaklit të bëjnë ndryshime me kalimin e viteve. Nuk flasim për ndryshimet fiziologjike që sjell mosha, por për ndërhyrje me qëllim përmirësimin e pamjes.
Ndërkohë djemtë nuk duket që e kanë vrarë shumë mendjen për të rregulluar diçka në pamje. Por ky nuk është rasti i Bleros. Në këtë foto të 10 viteve më parë shihet qartë që Blero ka bërë operacion hundën, ka rregulluar dhëmbët dhe ka rimodeluar pak buzët. Ndryshime që ia kanë vlejtur.

Rezultate imazhesh për blero

Rezultate imazhesh për blero

Rezultate imazhesh për blero

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.