Meta: Ja pse LSI rri ende në qeveri

Ilir Meta, Presidenti i zgjedhur, i ka dhënë përgjigje sot edhe pyetjes se pse pas kësaj marrëveshje, LSI qëndron ende në qeveri dhe nuk i tërheq ministrat.
“Ne kemi një marrëveshje me PS e cila vazhdon deri në fund të këtij mandati, i cili përfundon në 9 shtator me krijimin  parlamentit të ri. Për më tepër LSI nuk është se ka hyrë në ndonjë koalicion tjetër, ndaj  nuk ka arsye të tërheqë ministrat”. DRONI.al

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.