Mbani mend, cila është dita dhe ora ideale për të bërë seks

Njerëzit pëlqejnë të bëjnë seks. Por kur? E pra, sipas një hulumtimi, të dielën në 9 të mëngjesit është koha më e artë për të bërë seks.

Studimi u krye nga Superdrug, i cili pyeti 2,000 njerëz përreth Britanisë për dhjetë kohët më të preferuara për të bërë seks.

Çuditërisht, njerëzit pëlqejnë të bëjnë seks edhe të premteve dhe shtunave mbrëma.

Kështu, sipas këtij studimi, top dhjetë kohët për të bërë seks gjatë javës janë:

1. Të dielën, 9:00 paradite

2. Të shtunën, 10:30 pasdite

3. Të shtunën, 11:30 pasdite

4. Të premten, 10:30 pasdite

5. Të shtunën, 10:30 paradite

6. Të shtunën, 11:30 paradite

7. Të premten, 10:30 pasdite

8. Të shtunën, 11:15 pasdite

9. Të shtunën, 9:30 pasdite

10. Të dielën, 9:30 pasdite

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.