Kjo është letra e dorëheqjes më “cool” në historinë e njerëzimit

Ikjet nga puna janë të vështira, madje edhe kur e merr vendimin vetë. Por ka raste që puna ta sjell aq keq në maj të hundës sa mezi pret që të largohesh. Të tilla raste madje të detyrojnë që t’ja përplasësh eprorit në surrat atë çfarë ke mbajtur brenda vetes. Një gjyshe e ka bërë dorëheqjen të duket si gjëja më “cool” e mundshme. Ajo ka lënë punën si pastruese me një letër epike, dhe këtë e ka shpërndarë në rrjetet sociale mbesa e saj. “Puna ta shpif dhe do iki. Nuk vij më pas 30 qershorit. Mezi po pres. Paç fat për të gjetur një idiot tjetër që ta bëjë këtë punë.”- dhe letra mbyllet me një frazë akoma më interesante ‘Yee Ha’ që le të kuptohet se nuk ka më kthim mbrapa. Letra është shpërndarë mbi 10.000 herë në rrjetet sociale.

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.