KQZ, ja vendimi i çuditshëm për zgjedhjet në Kavajë

KQZ mori sot një vendim për zgjedhjet në Kavajë duke supozuar se zgjedhjet u bënë por nuk kishte votim dhe nuk kishte rezultat.

Ja vendimi i plotë:

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimin, “Për konstatimin e përfundimit pa votim dhe pa rezultat të zgjedhjeve të pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kavajë, të datës 7 maj 2017”.

KQZ vendosi të konstatojë përfundimin pa votim dhe pa rezultat, të zgjedhjeve të pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kavajë, të datës 7 maj 2017

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.