FOTO/ Portreti me fara për Rita Orën tenton të hyjë në librin e rekordeve Guiness

Artisti nga Kosova, Alkent Pozhegu ka krijuar portretin e Rita Ora me disa lloje të ndryshme farash dhe tenton që të thyejë rekord për realizimin më të madh në Librin Guiness.
Ky është një realizim që është bërë brenda një dite të vetme dhe ai i ka publikuar pamjet e përfundimit në profilin e tij në Facebook.
Në një intervistë nga Klan Kosova, ai ka treguar se për këtë projekt janë përdorur mbi 2 mijë kg fara, të cilat janë: misër, basul, luledielli dhe gruri.
Ai e nisur mozaikun këtë mëngjes dhe pas realizimit i ka ftuar të gjithë që ta vizitojnë në Palestrën e Sporteve, Gjakovë.
ro

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.