FOTO LAJM/ Shkodran Mustafi “detyron” Mesut Ozil të bëjë simbolin e shqiponjës

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.