FOTO LAJM/ Gafa e portaleve të lajmeve me foton e drejtorit të dorëhequr të DSIK

Lajmi i dorëheqjes së një tjetër drejtorit, është pasuar me lapsus nga ana e disa portaleve të lajmeve on-line.
Lapsusui ka qëndruar te fotoja që është përdorur, e cila ka qenë e një tjetër Arben Seferi, ish-administrator i CEZ, në vend të drejtorit të dorëhequr ët Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar (DSIK).
Me siguri ka qenë “motori kërkimit” “Google”, i cili pas komandës “serch” nën emrin Arben Seferi ta mbushte ekranin e kompjuterit me foton e ish-administratorit të CEZ. DRONI.al
asbw

asl

asp

ass

 

 

 

 

 

 

 

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.