FOTO GALERI/ Qentë në luftë barbare, për jetë a vdekje

“Luftë qensh” në Kirgistan.
Këto janë pamjet e publikuara, të cilat janë marrë gjatë një ngjarje barbare të mbajtur nga një klub mbarështuesish lokalë në kryeqytetin Bishkek. Kjo organizohet me qëllim gjetjen e qenit më të mirë për kultivim.
Pronarët e tyre kanë sjellë qentë për të luftuar për titullin e “kampionit të racës”, me spektatorë të mbledhur për të parë konkurrimin e përgjakshëm të qenve.
Gara e luftës së qenve nuk është unike në Kirgistan, pasi të tilla mbahen edhe në vende tjera.

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.