FOTO GALERI/ Pamjet më të bukura në botë

Qytetet janë mbushur me njerëz dhe me rrëmujë, por ka edhe pamje qetësuese që të mahnitin.
Ka më shumë se 50 raste që arkitektët dhe projektuesit e peizazhit kanë krijuar. ‘Ishujt në qiell’ është libri me fotografi i Taschen, që përmban pyje, kopshte, pishina buzë ndërtesave të mëdha, hapësira në natyrë si dhe ambiente për t’u ushqyer.
“Tërheqja nga pamja prej së larti e një vendi me siguri ndikon në psikologjinë e njeriut duke ofruar një ambient për të mediatuar ose për të shpëtuar nga zhurma e qytetit, të paktën për pak kohë”, shkruan Philip Jodidio, redaktori i librit.Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.