Ankesa e Xhafës, Prokuroria e Përgjithshme i përgjigjet: Kemi zbatuar procedurat e ligjit

Prokuroria e Përgjithshme i përgjigjet letrës ankesë të Fatmir Xhafës në lidhje me emrat e propozuar për KED.
Ne letrën që kryeprokurori Adriatik Llalla i ka drejtuar Xhafës, thuhet se gjithçka është bërë në zbatim të procedurave që përcakton ligji.
Llalla shkruan se të gjitha kandidaturat e propozuara janë bërë bazë të ligjit.
Të hënën kryetari i Komisionit të Ligjeve, Xhafaj, në cilësinë e ish-kryetarit të Komisionit të Reformës në Drejtësi, e ka cilësuar të paligjshëm procesin e zgjedhjes së Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

img_2677
img_2679

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.