Ambasada Amerikane shtetasve amerikanë: Shmangni zonat e protestës

Me anë të postimi në faqen e tyre zyrtare, Ambasada Amerikane lajmëron qytetarët e saj të bëjnë kujdes dhe të mos u afrohen zonave të caktuara gjatë orëve të protestës së opozitës.
Gjithashtu Ambasada Amerika ka shkruar se nuk ka dijeni për ndonjë kërcënim të veçantë kundër shtetasve amerikanë apo interesave te SH.B.A.
Ambasada bën njoftime të tilla çdo herë kur në Tiranë ka protesta.
Mesazhi i Ambasadës Amerikane:
Ambasada SH.B.A. informon qytetarët amerikanë se nesër zhvillohet një demonstratë kundër qeverisë shqiptare planifikuar për 18 shkurt, 2017.
Demonstruesit kanë planifikuar të mblidhen duke filluar në orën 11:00 paradite, në një vend në afërsi të Parkut Rinia përgjatë Bulevardin Dëshmorët e Kombit.
Demonstruesit pritet të vazhdojë deri Bulevardin Dëshmorët e Kombit në drejtim të Zyrës së Kryeministrit.
Demonstrata aktualisht është planifikuar nga ora 12:00. në 4:00 të darkës, por mund të shtrihet në pasditen e vonë dhe në mbrëmje.
Ambasada e SHBA nuk është në dijeni për ndonjë kërcënim të veçantë kundër qytetarëve apo interesave të SHBA-së.
Ambasada kujton qytetarët e SHBA-së se edhe demonstratat dhe ngjarjet e mëdha të destinuara të jenë paqësore mund të kthehen në konfrontuese.
Shmangni zonat e demonstrimeve, dhe bëni kujdes, nëse në afërsi të vendit të tubimit, protestës apo demonstrates.


Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.